Foredrag tirsdag: Bliv effektiv med smartphonen

18 mar

Denne aften får du tips til applikationer der i hverdagen er gode værktøjer, og du bliver inspireret til at bruge smartphonen og din tablet i nye situationer.

HTC One og Samsung Galaxy S4

HTC One og Samsung Galaxy S4

Dag for dag flyver, og du har slet ikke haft tid til, at sætte dig ind i det potentiale, der gemmer sig i din smartphone. Måske har du en iPad der ligger hen, uden rigtigt at blive brugt?

iPhones og andre smartphones (med Android og Windows Phone), eller iPads samt andre tablets, indeholder store muligheder, for at gøre dig selv mere effektiv. Og nu hjælper vi dig i gang.

Jeg kommer tirsdag aften med tips til, hvordan du får mere ud af dine smartdevices. Gennem dagligdags eksempler, som alle kan gå hjem og efterprøve, forvandler telefonen sig til et effektivt arbejdsværktøj.

Du kan også høre om de nyeste trends og produkter, der kort før arrangementet, er blevet præsenteret ved verdens største mobilkonference i Barcelona – samt på Samsungs pressemøde i New York, hvor Galaxy S4 blev en realitet. Samung kigger også forbi og taler om deres nyeste innovationer.

Mød op på Børsen  i Svendborg tirsdag den 19. marts 2013 klokken 19. Flere detaljer på Billet.dk. Arrangementet er sat op i samarbejde med Radio Diablo.

Mere om foredrag med John G

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: