Om John G.

John G.

John G.

Jeg er redaktør og mobilekspert på Meremobil.dk, der leverer nyheder om smartphones, tablets og telebranchen til forskellige meider. Jeg forsøger at levere Danmarks bedste dækning af mobilbranchen i Danmark, til almindelige mobilkøbere, hvad enten der er tale om anmeldelser, live-events, tips eller andet.

Efter mere end 10 år i denne branche er jeg blevet en af landets mest brugte eksperter på dette område, hvilket også givet mig muligheden for blandt andet at deltage i mange medier, som f.eks. TV 2 Nyhederne, Aftenshowet på DR, Go’ Morgen Danmark på TV 2, TV 2 News, TV Avisen m.fl.

Dertil kommer optræden i et stort, ukendt antal, avis- og netartikler, samt levering af artikler til Ritzau, Jyllands-Posten m.f.

Jeg har mange års erfaring fra radio, hvilket jeg i mit nuværende erhverv også benytter mig lidt. Derfor deltager jeg gerne i interviews på radiostationer. Du kan blandt andet have hørt mig på P3, P4, Radio VLR, Nova FM, Radio Viborg, ANR, Radio Køge, The Voice og mange mange andre.

Ekspertudtalelse til TV 2

John G. deltager i et ekspert-interview på TV 2.

Intet medie er for småt for mig. Er du journalist eller presse kontakter du mig bare, hvis du mangler en til at gøre sig klog på mobiler, tele, gadgets m.v. i netop dit medie.

Jeg holder også jævnlig foredrag og peptalks, hvor jeg kommer med min uforbeholdne mening, om den underlige teknologiske verden, jeg er en del af. På grund af min mange års erfaring i mobil- og telebranchen, kan jeg komme med underholdende og tankevækkende frem- og tilbageblik, samt sætte alt fra Android, over Apple til Windows Phone i perspektiv.

Hvis du bare er interesseret i hvad jeg mener, eller går og roder med, så følg med på Twitter og Facebook.

Mange hilsner

John G.
Telefon: 60 82 78 00

Se også: Sådan kontakter du John G.

Reklamer

2 kommentarer to “Om John G.”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tanker, holdning og mening « John G. - 24. juni 2012

    […] Om John G. […]

  2. Foredrag: Bliv smart med din smartphone « John G. - 4. november 2012

    […] Om […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: